SPEED

Luxusautó szalonok Budapesten

Az autók szerelmesei már Budapesten is megtalálhatják kedvenc márkáik színes tárházát. Az utóbbi években több sport- és luxusautó szalon nyílt a városban.

Bemutatkozik az új BMW M340i xDrive Touring

A BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 275 kW / 374 lóerő maximális teljesítményű, soros hathengeres benzinmotor csúcstechnológiás futómű-hangolással és BMW xDrive intelligens összkerékhajtással csempész kivételes menetteljesítményt az új BMW 3-as sorozat modellpalettájára.

Az első BMW 2-es Gran Coupé

A BMW 2-es Gran Coupé piaci premierjével most először a prémium kompakt kategóriában is elérhetővé válik a magasabb gépkocsi-szegmensekben hatalmas sikernek örvendő négyajtós kupék karosszériakoncepciója.

Az elektromos autók előnyei és hátrányai

A villanyautó nem új keletű jelenség az emberiség életében. 100 évvel ezelőtt az első autók is elektromosak voltak és számos előnyük volt a belsőégésű motorral felszerelt autókkal szemben.

Frankfurtban debütál a BMW i Hydrogen NEXT tanulmányautó

A jövőbe mutató koncepció leleplezésével a BMW Group a hálózatról tölthető modellpaletta hosszú távon fenntartható és hasonlóan környezetbarát alternatívájának hírnökét mutatja be: a hidrogén-meghajtású üzemanyagcella-technológiát.

A BMW a 2019-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon

A szeptember 12-22. között megrendezett expón első ízben gurul ki a nagyközönség elé a BMW X6 és a BMW 1-es sorozat harmadik generációja, a BMW 8-as Gran Coupé, a BMW M8 sportautó-kvartett, az új BMW 3-as Touring és az új BMW X1, valamint a sportos vezetési élmény jövőjét megelevenítő BMW Vision M NEXT tanulmányautó.

Íme az új BMW 330e limuzin!

A bajor prémiumgyártó legnépszerűbb sportlimuzinjának portfóliója egy forradalmian innovatív plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával bővül!