Évindító idézetek sikeres üzletemberektől

2019. 01. 01 | Business

Új év, új lehetőségek. Összeszedtük pár sikeres üzletember gondolatait, ezekkel a zsebünkben még tudunk adni egy extra löketet az amúgy is hatalmas motivációnknak az új évre!

 

Steve Jobs: az Apple korábbi elnöke, vezérigazgatója, és alapítója.

“Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! (…) Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.”

Richard Branson: Brit üzletember, milliárdos. Ő alapította a Virgin Group multinacionális vállalatot, amely ma több mint 400 céget irányít.

“Ha valaki egy elképesztő lehetőséget kínál neked, de te nem vagy benne biztos, hogy hogyan fogod majd véghez vinni, mondj igent! Majd útközben megtanulod!”

Jeff Bezos: Amerikai üzleti mágnás, elemző és befektető, az amazon.com alapítója és 2017 novemberétől a világ leggazdagabb embere.

“Dolgozz keményen, szórakozz, és csinálj történelmet!”

Garry Weynerchuck: VaynerX média ügynökség elnök és vezérigazgatója. Nemzetközleg ismert marketing szakember. Részvény tulajdonos olyan cégekben mint a Facebook, Twitter, Uber, Snapchat

“Munka nélkül a tehetséged csak pont addig fog elvinni Téged, ahol most tartasz.”

Larry Page: Amerikai üzletember, a Google egyik alapító-tulajdonosa.

“A jó ötletek mindig őrültségnek tűnnek, amíg ki nem derül, hogy nem azok.”

Warren Buffett: Részvénybefektető és üzletember.

“Az aktívan kereskedő piaci szereplőket befektetőnek nevezni olyan, mint a rendre egyéjszakás kalandokba bonyolódott férfit romantikusnak hívni.”

Mindenki vigye magával az évre a neki legjobban tetsző gondolatot.
Mi pedig Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

 

(Fotó : Unsplash)

További érdekes cikkek